Onze begeleiding: intensief en betrokken

 

VuurKracht, de ‘Kracht’ in onze naam zegt het al, gaat voor een daadkrachtige aanpak. VuurKracht staat voor kracht en passie: onmisbare waarden voor succesvol ondernemerschap. Een traject bij VuurKracht betekent dan ook dat wij intensief met de ondernemer en zijn/haar bedrijf(sidee) aan de slag gaan.

In het traject coacht een vaste bedrijfsadviseur van VuurKracht de (startende) ondernemer. De gesprekken vinden één op één plaats en duren gemiddeld 1,5 uur. Na ieder gesprek worden er afspraken gemaakt en afgestemd wat er van de ondernemer en van de coach verwacht wordt. De duur van een traject verschilt per klant en wordt vooraf in overleg vastgesteld.

Uiteraard houdt onze begeleiding én betrokkenheid na de start niet op. Wanneer de ondernemer zijn of haar bedrijf zelfstandig gaat runnen, kijkt de adviseur van VuurKracht vanaf de zijlijn mee en vervullen wij een klankbordfunctie voor actuele vraagstukken van de ondernemer.

VuurKracht heeft het keurmerk Blik op Werk, dat de kwaliteit van onze dienstverlening garandeert.
 

Rik Timmerarends, Manege4u:

“Omdat ik geen ervaring had als zelfstandig ondernemer, wilde ik graag hierbij gecoacht worden. Ik besloot met Erik Stuurwold van VuurKracht in zee te gaan. Erik wist op belangrijke momenten waar en hoe hij mij steun moest geven."  Lees over mijn ervaringen op deze site onder 'Cases’."

Vuurkracht pandVuurKracht Haren

Rijksstraatweg 239
9752 CB Haren (Gn)
 

Postbus 23
9750 AA Haren (Gn)

T 050 535 15 48
F 050 537 02 48

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


VuurKracht Leeuwarden

Heliconweg 62 (Kamer van Koophandel)
8914 AT Leeuwarden
T 058 253 41 30

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


Vraag direct een startgesprek aan