Over VuurKracht

VuurKracht: specialist in ondernemerschap

 

VuurKracht ondersteunt en adviseert startende en gevestigde ondernemers in Noord-Nederland. Daarnaast voeren wij haalbaarheidsonderzoeken uit en geven wij bedrijfseconomische adviezen. Tot slot voeren wij ook trajecten uit in het kader van outplacement voor verschillende bedrijven en instellingen.

Diversiteit in onze ervaring
VuurKracht timmert als specialist op het gebied van ondernemerschap al sinds 2004 hard aan de weg. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste ondernemersadviesbureaus in Noord-Nederland. Voor mensen met plannen voor het ondernemerschap zijn wij dé partner om te helpen deze plannen te realiseren.

VuurKracht heeft de afgelopen jaren vele ondernemers begeleid naar een eigen bedrijf. Wij hebben daardoor ervaring opgedaan met een enorme diversiteit aan bedrijven én bedrijfsideeën. De ondersteuning die wij bieden, is daarom nooit standaard. Wij kijken altijd naar de behoeften van de (startende) ondernemer. Iedere onderneming én ondernemer is immers uniek!

Wij komen graag in contact met mensen die met veel passie en VuurKracht aan hun eigen bedrijf willen beginnen!

 

Leo Otten, Lariekoekverkoper:

"De adviseurs van VuurKracht hebben een visie op verkoop en financieel beleid." Lees over mijn ervaringen op deze site onder 'Cases’."

Vuurkracht pand

VuurKracht Haren

Rijksstraatweg 239
9752 CB Haren (Gn)
 

Postbus 23
9750 AA Haren (Gn)

T 050 535 15 48
F 050 537 02 48

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


VuurKracht Leeuwarden

Heliconweg 62 (Kamer van Koophandel)
8914 AT Leeuwarden
T 058 253 41 30

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


Vraag direct een startgesprek aan