Outplacement


Er is in de markt een groot aanbod van outplacementtrajecten. Deze richten zich echter meestal op loopbaanbegeleiding. Gaat uw voorkeur uit naar het zelfstandig ondernemerschap? Dan kan VuurKracht helpen. Als specialist op het gebied van ondernemerschap is VuurKracht één van de weinige bureaus in Nederland die op dit gebied outplacementtrajecten uitvoert. Dit deden wij de afgelopen jaren al voor veel verschillende bedrijven en instellingen, naar tevredenheid.

De begeleiding is altijd maatwerk. Deze stemmen wij dan ook geheel af op de vraag en persoonlijke situatie van de ondernemer.

Bent u als werkgever op zoek naar een gespecialiseerde partij die met uw medewerker aan de slag gaat op het gebied van zelfstandig ondernemerschap? Meld uw cliënt dan hier aan voor een vrijblijvend gesprek.

Of bent u met uw werkgever overeengekomen dat u een outplacementtraject mag volgen en gaat uw belangstelling uit naar zelfstandig ondernemerschap? Meld u dan hier aan voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden voor u bij VuurKracht te bespreken. 

Anja Moes, B&B De Logeertuin:

“Esther Kroon van VuurKracht moedigde me aan om mijn dromen en doelen serieus te nemen." Lees over mijn ervaringen op de site onder ‘Cases’."

Vuurkracht pandVuurKracht Haren

Rijksstraatweg 239
9752 CB Haren (Gn)
 

Postbus 23
9750 AA Haren (Gn)

T 050 535 15 48
F 050 537 02 48

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


VuurKracht Leeuwarden

Heliconweg 62 (Kamer van Koophandel)
8914 AT Leeuwarden
T 058 253 41 30

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


Vraag direct een startgesprek aan