Kees Boerenbrink, Pure for Sure

“Ik ben altijd al een buitenmens geweest en al van jongs af aan wijs met planten en dieren. Door toeval zag ik op BBC meerdere afleveringen van James Wong. Deze man met roots uit Maleisië laat zien hoe je met behulp van planten en kruiden, fruit en bloemen, uit je eigen tuin, op een natuurlijke manier verzorgingsproducten kan maken. Mijn enthousiasme was gewekt en ik wist na jaren mijn levensmissie.”

"Ik heb mij toen vervolgens meteen aangemeld voor een opleiding fytotherapie. Tijdens deze opleiding maakte ik diverse verzorgingsproducten die ik uitdeelde aan mijn omgeving om te testen. Mensen reageerden dolenthousiast en stimuleerden me om hiermee verder te gaan!”

"Dit bleek nog een heel intensief proces. Niet alleen het ontwikkelen van huidverzorgingsproducten vraagt enorm veel tijd en aandacht, maar ook om ze op de markt te mogen brengen. Je producten moeten aan heel strenge eisen voldoen die door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) gecontroleerd worden. Ik had niet gedacht dat dit zoveel tijd in beslag zou nemen. Gelukkig heb ik nu officieel akkoord gekregen om mijn producten te mogen verkopen.”

"Mijn verzorgingsproducten zijn puur natuur, ze zijn vervaardigd uit biologische planten(extracten)en plantaardige oliën. Ook bevatten ze geen gevaarlijke stoffen zoals parabenen, hormonen, PEG's, parfums en andere schadelijke stoffen. Mijn producten zijn gegarandeerd puur natuurlijk van aard en biologisch gecertificeerd. Vandaar de naam van mijn bedrijf: Pure for Sure!"

“Om klanten kennis te laten maken met mijn producten heb ik voor mijn webshop Pure for Sure een aantal prachtige en voordelige beauty-pakketten samengesteld. Al mijn producten voor gezichts-, lichaams-verzorging zijn heel neutraal en geschikt voor mannen en vrouw. In de toekomst komt er ook een lijn in haarverzorging."

"Omdat ik vooral op financieel gebied hulp kon gebruiken, vroeg ik Esther Kroon van Vuurkracht mij hierbij te helpen. Samen hebben we mijn financiële plan doorgerekend, zodat ik precies weet hoeveel ik kan investeren en hoeveel omzet ik moet draaien. Dit gaf mij de zekerheid van een goede start.”

"Mijn producten zijn nu te koop via mijn webshop. In de toekomst zullen ze ook te koop zijn in speciaal geselecteerde winkels. De voorbereiding van mijn bedrijf kostte enorm veel werk, maar het is nu zo leuk om mijn ideeën gerealiseerd te zien! Ik heb er helemaal zin in!”

Wilt u meer weten over de huidverzorgingsproducten van Pure for Sure of ze bestellen, kijk dan op www.pureforsure.nl of zijn Facebookpagina.