Een recensie met veel sterretjes!

Je hebt bureau Vuurkracht voor ondernemers, en, tenminste in mijn geval, daarbij nog een bijzonder persoon voor de begeleiding. Dan heb ik het over Esther Kroon, oprichter en eigenaar van VuurKracht.

Sinds ruim een jaar tijd word ik door Esther begeleid in het starten en verder uitbouwen van mijn onderneming. Van bestuurskundige die altijd in loondienst werkte, naar zelfstandig werkend hovenier. Voor mij persoonlijk nogal een overgang, maar dit ging soepeler dan gedacht dankzij de uiterst deskundige begeleiding die ik ontving via VuurKracht.

Wat ik erg bewonder aan Esther is haar zeldzame combinatie van kwaliteiten. Niet alleen deskundig op allerlei vakgebieden; op gedreven wijze monitort zij het hele proces van het starten van je onderneming. Met alles wat daarbij komt kijken. Bijvoorbeeld het schrijven van het ondernemingsplan, de marketing van je diensten of producten, BTW-aangifte, begroten, investeren, ja wat eigenlijk niet? En ook heel belangrijk, de wijze waarop ze dit doet. Heel respectvol, maar ook scherp. Luisterend, maar ook de juiste dingen zeggen op het juiste moment. Aan alles is te merken hoeveel ervaring Esther heeft in het begeleiden van ondernemers.

Een bescheiden, scherpe, intelligente persoonlijkheid met een groot hart voor beginnende, hardwerkende ondernemers. Voor mij persoonlijk, beter had het niet gekund.

Gerrit Jan Luth
www.gerritjanuwtuinman.nl