Tuinvrouwe Pauline Brummelaar

Tuinvrouwe Pauline Brummelaar is een tuinverzorgingsbedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het verzorgen en onderhouden van tuinen. Al ongeveer 1,5 jaar is Pauline Brummelaar inmiddels actief met haar bedrijf. Ook helpt ze haar klanten bij het inrichten of veranderen van hun tuin, indien nodig met een tuinplan. Ze omschrijft zichzelf het graag als een “helpende hand in tuinwerk”. Samen met VuurKracht heeft ze haar ondernemingsplan opgesteld en alle voorbereidingen getroffen om goed van start te kunnen.

Tuinvrouwe Pauline Brummelaar: een helpende hand in de tuin

“Voor mij vormt de natuurlijke omgeving de basis van een tuin,” aldus Pauline. “De al aanwezige elementen verwerk ik het liefst zo veel mogelijk.” Daarnaast vind ik het opbouwen van het persoonlijke contact met klanten erg plezierig nu ik ‘eigen baas’ ben. Ik werk ook vaak samen met de klant in de tuin. Ik kan daarom nu niet alleen mijn ideeën met hen delen, maar vooral ook mijn creativiteit en passie voor het vak!” VuurKracht helpt mij nog altijd om goed overzicht te houden in mijn bedrijf en om ook de creativiteit buiten de tuin naar de klanten toe over te brengen.

Pauline Brummelaar aan het werk in de Hortus in Haren. Hier werkt zij aan het project dat zij daar tot stand bracht tijdens de opleiding permaculuur (eetbare tuin) die zij onlangs volgde. Inmiddels is de permacultuurtuin uitgebreid en de Hortus wil het project graag in stand houden. (Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier om een email te sturen naar Pauline Brummelaar).

Vuurkracht pand

VuurKracht Haren

Rijksstraatweg 239
9752 CB Haren (Gn)
 

Postbus 23
9750 AA Haren (Gn)

T 050 535 15 48
F 050 537 02 48

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


VuurKracht Leeuwarden

Heliconweg 62 (Kamer van Koophandel)
8914 AT Leeuwarden
T 058 253 41 30

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


Vraag direct een startgesprek aan