Cateringbedrijf "chef@yourtable"

“Samen met de klant een mooie prestatie neerzetten”

Sinds begin 2008 runnen Karel en Inez Tuhehay het door hen zelf opgerichte “chef@yourtable”: een luxe, kleinschalig cateringbedrijf. Ze bieden private cooking, Spaanse buffetten en kook-kunstworkshops aan. Karel Tuhehay voert daarnaast ZZP-werkzaamheden uit voor andere catering- en horecabedrijven.

Als ervaren top-kok was het voor Karel een droom om zijn passie in een eigen bedrijf te verwezenlijken. “Wij zijn er voor onze klanten om hen te helpen bij belangrijke gebeurtenissen. Dat kan een bedrijfspresentatie of -uitje zijn, maar bijvoorbeeld ook een vrienden- of familiedag. Wij zijn er om mensen een grote zorg uit handen te nemen.”

Voor het realiseren van de bedrijfstart hadden Karel en Inez een externe financiering nodig voor startinvesteringen, zoals een representatieve bedrijfsauto, servies en promotiemiddelen. Samen met VuurKracht hebben zij een goed onderbouwd ondernemingsplan opgesteld, waarmee zij een krediet kregen toegewezen. Karel: “VuurKracht is ons ook daarna blijven ondersteunen bij het verder opschalen van de bedrijfsactiviteiten van chef@yourtable, en dacht met ons mee over manieren om onze naamsbekendheid te vergroten.”

De afgelopen periode zagen Karel en Inez het aantal klanten door hun enthousiaste inspanningen gestaag toenemen. Niet alleen door hun kwaliteit en hun verrassende presentatie van moderne gerechten, maar ook door hun persoonlijke benadering en snelle en flexibele manier van werken weten ze opdrachtgevers aan zich te binden. Ze bieden daarnaast extra service door de totale organisatie van de catering op zich te nemen. Van inkoop van de producten en het regelen van tafels en servies tot het opruimen na afloop. Karel en Inez: “Het mooie van ons werk vinden wij het rechtstreekse contact met onze klant en dat zij zich in alle rust kunnen richten op hun gasten of andere zaken. Samen zetten we dan een mooie prestatie neer.”

Meer informatie? Kijk dan op hun Facebookpagina.

Informatie bij foto’s:
Karel en Inez Tuhehay aan het werk bij een nieuwjaarsdiner van een voetbalvereniging.

 

Vuurkracht pand

VuurKracht Haren

Rijksstraatweg 239
9752 CB Haren (Gn)
 

Postbus 23
9750 AA Haren (Gn)

T 050 535 15 48
F 050 537 02 48

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


VuurKracht Leeuwarden

Heliconweg 62 (Kamer van Koophandel)
8914 AT Leeuwarden
T 058 253 41 30

ondernemer@vuurkracht.nl
routebeschrijving


Vraag direct een startgesprek aan